Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
laswerken

Laswerken EN constructiewerken

Caberghs is uw partner voor al uw las- en contstructiewerken. Wij geven u graag een overzicht van de werken en materialen die wij voor u kunnen maken:

 

Poorten

Onze poorten worden vervaardigd in staal en worden volledig in samenspraak met de klant ontworpen en gerealiseerd. Modern, klassiek en andere stijlen liggen allemaal binnen de mogelijkheden. Onze automatische poorten worden met het merk Nice geautomatiseerd. Wij bieden een garantie van 2 jaar aan op al deze automatisaties.

 

Trappen en leuningen

Trappen en leuningen vervaardigen wij uit materiaal en stijl naar keuze. Onze staalconstructies worden van begin tot eind met zeer hoge kwaliteit en detail gemaakt. Wij kunnen voor iedere opdracht een gepaste oplossing vinden. Spiltrappen , kwartdraaitrappen , … Het zijn enkele van onze realisaties die wij tot een goed einde kunnen brengen.

 

Balustrades

Wij vervaardigen ook balustrades in diverse uitvoeringen en materialen zoals staal, inox of aluminium. Zo zorgen we voor een mooie en vooral veilige afsluiting van uw terras

 

Ramen en deuren

Onze stalen binnen en buitendeuren worden opgemeten met de hoogste nauwkeurigheid, zodat bij de vervaardiging en de afwerking een zeer hoog kwalitatief product aan de klant kan worden afgeleverd. Gewoon rechthoekige deuren maar ook rondbogen en andere designs kunnen gerealiseerd worden. De deuren kunnen in alle mogelijke kleuren gelakt worden.

 

Cortenstaal

Wij verwerken ook cortenstaal zoals voorzetwanden, bloembakken, waterpartijen enz. Deze worden vervaardigd uit plaatwerk.

 

Allerlei

Peter Caberghs is uw partner voor al uw las- en constructiewerken. Neem contact met ons op en we zoeken samen naar de beste oplossing voor uw project

 

Fotogalerij

Bekijk hier alvast enkele van onze afgewerkte projecten. Meer zien? Bezoek onze galerij!

'IMG_3426.JPG 'allerlei1.jpg 'IMG_1650.JPG 'trap1.jpg 'laswerken1.jpg 'IMG_8667.JPG 'VIKD6509.JPG 'IMG_5932.JPG

Las- en constructiewerken

0490 39 76 76
peter@caberghs.be

CABERGHS bvba

Kerkstraat 70A
2222 Itegem
info@caberghs.be

Stuur ons een bericht