Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
elektriciteit

Elektriciteitswerken

 Bij Caberghs werken we enkel met de beste merken en kwalitatieve materialen. Hierdoor garanderen wij een kwalitatief en mooi afgewerkt eindresultaat! U kan op ons rekenen voor al uw elektriciteitswerken

 

Totaalinstallatie

Al onze projecten worden nauwkeurig voorbereid in samenspraak met onze klant. Na ontvangst van het bouwplan maken wij een gedetailleerde offerte. Na goedkeuring van de klant maken we een planning die zo strikt mogelijk wordt opgevolgd. Slijp- en kapwerken worden uitgevoerd met een afzuigsysteem, vervolgens worden de elektrische leidingen gelegd.

Na afwerking van de installatie en het plaatsen van de zekeringkast, schakelaars en stopcontacten wordt er een dossier opgemaakt. Hierna wordt de installatie gekeurd door een gecertificeerd keuringsorganisme en volgt de oplevering.

 

Vernieuwen van uw installatie

Ook voor renovatieprojecten ben je bij ons op het juiste adres. Het vervangen van een zekeringskast, het ver- of herplaatsen van stopcontacten of het
plaatsen van een volledige nieuwe elektrische installatie wordt door ons met de nodige zorg behandeld. Deze aanpassingen of vernieuwingen worden steeds gerealiseerd volgens de regels van het AREI.

 

Verlichting

Wij plaatsen zowel binnen- als buitenverlichting van verschillende exclusieve merken. Dankzij deskundig lichtadvies krijgt jou huis de 'touch' die het uniek maakt.

 

AUTOMATISERING

Op het vlak van automatisering zijn we gespecialiseerd op verschillende gebieden. Het plaatsen van automatisaties op onze poorten maar ook op bestaande poorten. Wij werken samen met het merk “NICE” maar zijn eveneens op de hoogte van andere merken.

Ook het automatiseren van zwemvijvers, het plaatsen van parlofonie en videofonie behoort tot onze mogelijkheden.

 

Fotogalerij

Bekijk hier alvast enkele van onze afgewerkte projecten. Meer zien? Bezoek onze galerij!

'Indirecte_Verlichting.JPG 'Deltalightsupernova.jpg

Las- en constructiewerken

0490 39 76 76
peter@caberghs.be

Elektriciteitswerken

0494 30 51 14
mathi@caberghs.be

CABERGHS bvba

Kerkstraat 70A
2222 Itegem
info@caberghs.be

Stuur ons een bericht